KAMPANJAN SÄÄNNÖT

 1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

 1. Osallistumiskelpoisuus

Kampanja on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, paitsi sen suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunnalle tai heidän perheenjäsenillensä. Osallistumalla kampanjaan osallistujat hyväksyvät nämä säännöt ja palkintojen saajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot, sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoihin ja niiden käyttöön.

 1. Kampanja-aika

Kampanja-aika 30.4. – 30.6.2015.

 1. Kuinka osallistua kampanjaan

Miten #brazilleffa jatkuu? Sinä päätät! Tarkemmat ohjeet ja vinkit osallistumiseen:

 1. Kuvaa älypuhelimellasi tai muulla laitteella lyhyt, max. 10 sekunnin elokuvakohtaus tai kuva, jossa yksi tai useampi Brazil-paketti toimivat pääosanäytteijöinä.
 2. Elokuvakohtaus voi olla uudelleennäytelty versiointi tai viittaus tunnettuun klassikkoon/klassikkoihin tai täysin uusi, ennennäkemätön kohtaus. 
 3. Elokuvakohtauksiin kuuluvat olennaisena osana maskeeraus, joten pakettien tuunaus ja maskeeraaminen on sallittua - jopa suositeltavaa.
 4. Julkaise leffakohtauksesi tunnuksella #brazilleffa aikavälillä 30.4. – 30.6.2015 Instagramissa, tai lataa video kampanjasivulla osoitteessa pauligbrazil.fi.
 5. Brazilmaisimmat videot pääsevät mukaan #brazilleffa-lyhytelokuvaan! Osallistujien julkaisemista videoista koostetaan lyhytelokuva, joka julkaistaan heinäkuussa 2015. Kaikki lyhytelokuvassa mukana olevat kampanjan osallistujat/videot palkitaan tuotepalkinnoin ja leffalipuin. Lisäksi arvomme kampanjaan osallistuneiden kesken 3 kpl GoPro Hero 4 Silver -actionkameraa.

Sama henkilö voi osallistua kampanjaan useammalla työllä. Tunnuksella #brazilleffa julkaistut työt sekä lomakkeen kautta ladatut tiedostot julkaistaan kampanjasivulla osoitteessa pauligbrazil.fi. Lomakkeen kautta ladatut videot latautuvat myös Pauligin YouTube-tilille. Järjestäjällä on oikeus poistaa kampanjasivulta ja Youtube-tililtä mikä tahansa työ. 


Videon tai kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama. Osallistuja vakuuttaa että hänellä on videoon tai kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää kampanjasivun kautta ladattuja ja aikavälillä 30.4.-30.6.2015 tunnuksella #brazilleffa Instagramissa julkaistuja videoita ja/tai kuvia viestinnässään sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan. 


Osallistumalla kampanjaan osallistuja samalla siirtää Järjestäjälle pysyvästi kaikki siirrettävissä olevat oikeutensa toimittamaansa kampanjamateriaaliin ja että Järjestäjällä on siten yksinoikeus käyttää ja hyödyntää kampanjamateriaalia ja lyhytelokuvaan mukaan valittua video- ja kuvamateriaalia millä tahansa nyt tunnetulla ja tulevaisuudessa tunnetuksi tulevalla tavalla kaikilla maantieteellisillä alueilla ja saattaa materiaali yleisön saataville muuttamattomana tai muutettuna kokonaan tai osittain, suoraan tai välillisesti, tilapäisesti tai pysyvästi sekä millä keinoilla ja missä muodossa tahansa.
Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

 1. Palkinnot ja ehdot

Palkintoina 

 • 10-20 kpl tuotepalkinto- ja leffalippupaketteja, jotka sisältävät 2 kpl 500 g Brazil-kahvipakettia, 2 kpl 450 g Brazil Tumma Paahto -kahvipakettia sekä 2 kpl Finnkinon leffalippuja. Yhden palkintopaketin arvo n. 45 e.
 • 3 kpl GoPro Hero 4 Silver -actionkameroita. Kameran arvo n. 415 e.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.  GoPro Hero 4 Silver -actionkamerat arvotaan lyhytelokuvaan mukaan päässeiden kampanjan osallistujien/videoiden kesken 10.8.2015 mennessä ja voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa 30.8.2015 mennessä.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

 1. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

 

 1. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä kerää kilpailun yhteydessä asiakasrekisteriä, jonka markkinointiluvan antaneille kohdennetaan Pauligin markkinointiviestintää. Rekisteriseloste http://www.paulig.fi/tietosuojaseloste

 1. Lisätietoa kampanjasta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com
Oy Gustav Paulig Ab.